За да имате можност да креирате Тикети за помош од тимот на ВЕБИАРТ потребно е да го направите следното:


Чекор 1: Регистрација
Кликнете на копчето [SIGN UP] Link: https://webiart.freshdesk.com/support/signup


1.1:
Пополнете ги двете полна Full Name (Име и Презиме) и Email (Е-пошта)


1.2:
Кликнете на копчето за верификација (ReCaptcha)


1.3:
Кликнете на копчето  [REGISTER] 

Со ова ја завршувате регистрацијата. 


Чекор 2: Активација за профилот.


2.1 Нашиот тим ќе ви испрати е-маил со линк за активација, Кликете на линкот за активација. 


2.2 Пополнете ги двете полина со вашата лозинка и кликнете на копчето за регистрирање.


2.3 Вие сте веќе најавени и можете да го користите системот за тикети на ВЕБИАРТ.


Чекор 3: Креирање на тикет.


3.1 Кликнете на линкот Home > New Support Ticket  


3.2 Пополнете ги бараните полина и кликнете на копчето [SUBMIT]


3.3 Кликнете на линкот Check Ticket Status за да го проверите статусот на вашите тикети